Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Koop hier jouw kaartje(s)!

Na het jubileumjaar van de Spurriezeiers is het ons zeker weer gelukt om u twee hele mooie kletsavonden voor te schotelen in de Kurref. De kletsers zullen zijn: Freddy van den Elzen, Rien van Genugten, Rob Bouwman, Dirk Kouwenberg. Daarnaast is er entertainment van Wissiknie, KUUB, onze eigen Dansmariekes en Hofkapel. De aanvang is 20:00, de zaal gaat om 19:00 open en deze avond vindt plaats in MFC De Smed, Dorpsstraat 40 in Stiphout.

De opening van de avond wordt door onze Hofkapel verzorgd. Zij warmen u alvast op als u rustig op uw stoel plaatsneemt en een kopje koffie of een pilske pakt in afwachting van de optredens. Na binnenkomst van Prins Mart dun Uurste met zijn Raad van 11 en het Bestuur zullen de Dansmariekes de gardedans aan u laten zien. Een geluk voor u dat deze niet door onze Raad van 11 wordt gedanst.

Met Dirk Kouwenberg, Rob Bouwman, Rien van Genugten en Freddy van den Elzen hebben we vier klasse kletsers binnengehaald. Wij kunnen ons geen enkele bezoeker indenken die geen lach op zijn gezicht krijgt bij de grappen die deze vier mannen in de ton gaan maken. Welke klets ze gaan doen is bij ons bekend. Maar voor u zal het een verrassing blijven. Des te leuker wordt het voor u.

De cabaretgroep Wissiknie is in Stiphout nog niet bekend. Maar zij zullen het publiek niet teleurstellen. Wissiknie brengt een frisse vernieuwende wind, waarbij liedjes met humoristische teksten de boventoon voeren.

Ook KUUB komt weer naar Stippent. De vijf al wat ‘oudere’ heren blijven gewoon jong. Muzikaal zijn ze voortreffelijk waarbij ze het publiek op een verrassende en humoristische manier bij hun optredens betrekke