De Spurriezeiers staan al meer dan 55 jaar voor de Stippentse carnaval. Een compleet programma met kwaliteit bieden voor jong en oud is ons doel. De vereniging bouwt met vele vrijwilligers in diverse commissies, en met steun van het bestuur, aan een carnaval voor iedereen:

VVACC De commissie voor, en het aanspreekpunt van, onze geüniformeerden bestaande uit onze Voorzitter, Vorst, Adjudant, Ceremoniemeester en Captain van de Raad van 11

Dansmariekes & Prinsengarde zorgt voor de samenstelling, training en begeleiding van deze volwassen jongeren bij onze club.

Licht&geluidCie. Is verantwoordelijk voor het licht en geluid tijdens alle activiteiten van onze club. Zij garanderen de kwaliteit en beleving van ieder evenement.

SponsorCie. Is de relatiebeheerder van (nieuwe) sponsoren van onze club.

VersieringCie. Staat met een grote club vrijwilligers garant voor de zaalversiering tijdens de vooravonden en de caranval.

ArchiefCie. Meer dan 55 jaar Spurriehistorie wordt door onze archivarissen nauwgezet bijgehouden. Bent u opzoek naar spurriehistorie? neem dan contact met hen op.

KrantCie. Verzorgt de redactie van de jaarlijkse uitgave van de Spurriekrant en coördineert de adverteerders in de (licht)krant.

LedenCie. De spin in het web, verzorgd de administratie van de leden, club 111 en sponsoren. Mutaties worden door hen centraal bijgehouden.

GarderobeCie. verzorgd namens de club de garderobe bij iedere activiteit.

KascontroleCie. wordt jaarlijks door de ledenvergadering aangesteld om de kas te controleren.

PRCie. verzorgt diverse promotionele uitingen en de website.

TechniekCie. regelt alle bouwactiviteiten zoals de bouw- en het onderhoud van de carnavalswagen, prinsenbogen, het decor en diverse inrichtingselementen.

KledingCie. beheert, onderhoudt, maakt en koopt alle kleding binnen de club van geüniformeerden.

Cie. Prinsenbal en -receptie programmeert de aftrap van het carnavalsseizoen in Stiphout met de bekendmaking van de prins en zijn receptie.

Cie. Zeivuravonden vezorgt minimaal 2 kwaliteitsavonden in het voorprogramma met de beste kletsers/tonproaters en het leukste amusement.

Cie. Club 111 werft en bindt particuliere sponsoren aan de club en organiseert 1x per 2 jaar een carnavalsque evenement voor alle leden en sponsoren van de club.

Cie. 4 dagen organiseert de avondprogramma’s tijdens de carnavalsdagen.

Cie. Sjansbal is een van de jongste, en grootste, commissies van de club. Verantwoordelijk voor de organisatie van het Sjansbal op carnavalsmaandagavond.

Cie. Schoolcarnaval organiseert in samenwerking met basisschool de Lindt en de Sint Trudo de schoolcarnaval tijdens “carnavalsvrijdag”.

Cie. Residentie verzorgt de coördinatie van het programma met de uitbater van Residentie De Kurref.

Cie. Spurrieboerengilde verzorgt de traditionele 55+ vooravond voor alle senioren uit Stiphout e.o.

Cie. Spurrie heilige mis is een traditie sinds het 33 jarig jubileum en wordt op carnavalszondagochtend gevierd in onze Sint Trudo Kerk.

Cie. Ontbijt. een intiem ontbijt om alle vrijwilligers in en rondom de carnavalsvereniging te bedanken en een rustige start van de carnavalsmaandag te bieden.

Cie. Haringavond de enige echte afsluiting van de carnaval welke in samenwerking met de residentie wordt georganiseerd.

Cie. Punktholz het jongste relikwie tussen de commissies. Na het 55 jarig jubileum heeft de jubileumcommissie het heft in handen genomen om dit succesvolle evenement voor Stiphout voort te zetten met steun van vele vrijwilligers van CV de Spurriezeiers.

Cie. Optocht regisseert de optocht in Stiphout waaronder de inschrijvingen, route, aanstelling jury en prijsuitreiking.

Cie. Boerenbruiloft wordt eens in de zoveel jaren actief om het traditionele evenement te organiseren.

Cie. Feestdag. op de eerste zaterdag in september wordt voor alle actieve leden een feestje georganiseerd met jaarlijks een ander thema.