Ook onze carnavalsvereniging heeft ereleden en leden van verdienste. Dit zijn mensen die zich op een bijzondere manier inzetten of ingezet hebben voor onze club.

Mies de Louw † Één van de mensen van het 1e uur. Mies is in de Raad van 11 begonnen, nadien secretaris en jarenlang penningmeester in het bestuur. Mies is inde jaren ‘70 ceremoniemeester geweest voor de vereniging en is immer gezichtsbepalend geweest voor de vereniging. Mies heeft samen met Marinus de prinsen aangezocht in de periode 1987 – 1993. Ook Mies is in 1987 tot erelid van de vereniging benoemd.

Marinus Leenders † Één van de mensen welke aan de wieg heeft gestaan van onze vereniging, gestart in de Raad van 11, jarenlang de stem en het gezicht van de vereniging als vorst zijnde. Marinus was prins in 1973. De 1e voorzitter van de vereniging en ook de langstzittende voorzitter van de vereniging, namelijk van 1964 tot en met 1982. Nadien vice-voorzitter in het bestuur en samen met Mies de Louw zocht Marinus de Prins aan vanaf 1987 tot en met 1993. Marinus is tot erelid benoemd in 1987.

Gerard Sommer is in 1992 benoemd tot erelid. Gerard is lid geweest van de Raad van 11 en was vele jaren actief in het bestuur als penningmeester en vicevoorzitter.

Piet Dekkers is in 2002 benoemd tot erelid. In 1982 was Piet de prins van de Spurriezeiers. Na de Raad van 11 was hij penningmeester en voorzitter binnen het bestuur.

Jan van Berkel † benoemd tot erelid in 2001. Jan heeft vele functies bekleed binnen onze vereniging. Hij was onder andere bestuurslid, lid van de Raad van Elf en voorzitter. Maar wij kennen Jan het best als de spraakwaterval van de Spurriezeiers, namelijk als Vorst.

Eef Luyben is in 2007 benoemd tot erelid. Eef heeft vele functies binnen onze vereniging vervuld. Hij zat in de Bemmelcommissie en was Prins in 1996. Daarnaast was hij lid van de Raad van Elf, Adjudant en Vorst. Op dit moment staat hij nog steeds voor de Spurriezeiers klaar.

Adrie van de Weijden is ook in 2007 benoemd. Adrie is meer als 18 jaar actief geweest. Adrie is de grote animator geweest achter onze carnavalskrant en de website. Hij heeft vele jaren in het bestuur gezeten waarin hij de functie van penningmeester en het voorzitterschap heeft vervuld. Ook is hij Prins geweest in 2007.

Toos en Hans van de Westerlo zijn in 2008, tijdens ons 44-jarig jubileum, benoemd tot ereleden.

Toos heeft 44 jaar lang diverse hand- en spandiensten verleend voor onze vereniging. Niet vergeten mag worden dat zij ook vele jaren begeleidster van de dansmarietjes was.

Hans is vanaf de oprichting actief bij de Spurriezeiers. Hij is 3x Prins geweest en was lid van de Raad van 11, bestuurslid en voorzitter. Hans was 28 jaar beschermheer en sinds 2018 is Hans ere-beschermheer.

Willy Thijssen is in 2014 benoemd tot erelid. In 1996 begonnen als hoffotograaf bij de Spurriebemmels. Daarna verder bij de Spurriezeiers als Raad van 11 en als tweede secretaris in het bestuur. Hier had hij diverse commissies onder zijn beheer zoals: de Carnavalskrant, het Playback festival, bezoek Elkerliek ziekenhuis en Alphonsus. Ook verzorgde hij de onderscheidingen. Elf jaar was hij als Adjudant de rechterhand van de Prinsen. In 2011 was hij zelf Prins van de Spurriezeiers.

Has Bouw †  Has was Prins van onze vereniging in 1995.Has heeft voor de vereniging vele hand- en spandiensten verricht. Has was als vroegere uitbater van café zaal Het Aambeeld jarenlang gastheer van onze club. Iedere Spurriezeier kon bij Has terecht.

Sander van Esdonk  was Prins in 2005.Sander is in 1997 bij de vereniging gekomen en heeft jaren in de raad van elf gezeten. Op dit moment is hij adjudant van de vereniging en daarvoor heeft hij 9 jaar in het bestuur gezeten als bestuurslid. Daarnaast is Sander één van de mede-bouwers aan de huidige bemmelboot,

Huib Raijmakers is begonnen bij de vereniging in 1996 als lid van de raad van elf. Hij was jubileumprins in 1997. Daarnaast was Huib adjudant van de vereniging, is hij bestuurslid geweest en oud-voorzitter. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de Bemmels in de Bemmelcommissie. Al jarenlang een onmisbare kracht en kartrekker bij onze zeivuravonden.

Johnny Thijssen is in 2002 als Lid van de Raad van 11 begonnen en heeft tot en met 2011 in de Raad van 11 gezeten. Johnny is in 2012 toegetreden tot het Bestuur en heeft tot en met 2019 in het Bestuur gezeten, waarvan 4 jaar als Voorzitter. Johnny was in 2013 Prins van de vereniging. Hij is nog altijd actief in diverse Commissies.