Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Herinneren jullie het nog? Door de Corona waren we als carnavalsvierders te Spurrieland genoodzaakt om anders te denken en anders te doen, hieruit is de geveltocht ontstaan. De grootste geveltocht van het Zuiden is inmiddels en begrip in ons Spurrieland.

Gezien de grote successen in het verleden is er besloten om, op de dinsdag tijdens de carnaval deze tocht wederom te organiseren, dit op Dinsdag 13 februari 2023. Save the date, activeer je vriendengroep, motiveer je kinderen en mobiliseer de ouderen van ons dorp, Carnaval in Stiphout is immers voor iedereen; dus schrijf je nu in!

De commissie leden zijn achter de schermen druk bezig om er een prachtige dag van te maken, buiten het gebruikelijke programma; geveltocht, Bemmel afsluiting en prijsuitreiking staan er verschillende andere activiteiten op het programma o.a. kurref kapen en we gaan gezamenlijk de carnaval uitblazen.

Gaan we de grootste geveltocht van het zuiden in 2023 nog groter maken? Wij zijn daarvan overtuigd, tot 13 februari, zorg dat je erbij bent.

Voorlopig programma:

13:00u start geveltocht
15:00u zaal open voor bemmel en jeugdcarnaval
17:00u bemmelafsluiter + entertainment + eten
18:00u prijsuitreiking geveltocht en kurref kapen
19:00u Uitblazen
21:11u Afsluiten carnaval in Spurrieland

Ga naar de bovenkant