Na een jaar vol carnavalsactiviteiten is Prins Ted d’n Uurste nu klaar voor een auwerwets carnavalsseizoen!

Hij nodigt iedereen van harte uit om 15 januari 2023 a.s. vanaf 14.00u op zijn receptie aanwezig te zijn!

Proclamatie
Wai, Prins Ted d’n Uurste, bai de gratie en Wijsheid van Vorst Mark, Adjudant Sander, Ceremoniemister Nick, de wijze Raad van Elluf, en de rest van ’t gevollug oit ’t rijk der Spurriezeiers.

Geborre en getogge als 3e in het gezin in een van de skonste Helmondse wijken “de Wilma” zoon van Theo en Loes van der Horst die jammer genoeg niet meer onder ons zijn. Ons vader Timmerman, Ons moeder huisvrouw. Wonende aan de Maccallastraat 27, met de skonste en carnavaleske vrouw Monique, dit joar ons 34e jubileum.. aangevreen op Valentijnsdag en carnavalszondag bai entre le deu, an de Stinweg in Helmond.

Vader van tweie skon Maiskes Sanne (25) en Fenne (20), en een een skone Jonghu Tom (24). En gratus durbij d’n skonne anhang Pepijn, Elise en Sander. Skon nieuws, over een paar weken worre we opa en oma van een skon prinseske van onze Sanne en Pepijn.

Profvoetballer guwist op de Broak bij Helmond Sport, gin technisch talent, ginne zanniker en ginne Skrik. Un werkur in ut veld, gescoord tegen Barcelona van Johan Cruijff. Veul coaches gehad die me probeerde een bittere voetballer te maken, veul geleerd. Coach nouw zelf, help mensen mi hun talenten aan ut werk. Houw van fietsen op de racefiets en mountainbike, en sla ger tegen un klen bolleke aan mi unne stok in mun hand. Carnaval vier ik al hil mun leve. Proost.

Give hiermi te verstaan;

Ten Uurste: Dé Carnaval 2022 kort war, maar zeker Gezellig.
Ten Twidde: Dé de geveloptocht een geweldig succes is gebleken.
Ten Derde: Dé wai mi de Bemmelkes een fantastisch 33‐joarig jubileum hebben kunnen vieren.
Ten Vierde: Dé wai alle vertrouwen hebbe in onze Burgemister, trouwe aanhanger van de Spurriezeiers er mee veur ge zorge da wai nog lang Carnaval kenne blieve viere in Stippunt.
Ten Vijfde: Dé wai stil stan bij alle mensen die door corona of om andere reden er nie mir bij kunnen zin en dé wei die zullen missen.
Ten Zesde: Dé wai toe zin aan unne echte carnaval, mi veul leut, gaste, pilskes en ene haup ander skon ding.
Ten Zeuvende: Dé Wai vinden dé Carnaval veur iederein is.
Ten Achste: Dé wai trots zin op al die vrijwilligers die van Carnaval ’n skonne tijd maken.
Ten Negende: Dé wai de skonste kapel, bemmelkes, prinsengarde en dansmariekes hebben, en dé dun raad van Elf zekur ok niet mista.
Ten Tiende: Dé er de komende joare allinig nog mar sproake zal zin van 1 Virus en wel ‘t “Carnaval Virus”.
Ten Elfde: De wai iederein oitnodige op de receptie van de Prins op zondagmiddag 15 januari om 14.00 uur bai ’t MFC d’n Kurref.

Te Stippent, Januari 2023
Prins Ted d’n Uurste