Beste Spurriezeiers en Spurriezeierinnekes,

Met de vereniging hebben wij een programma samengesteld voor het aanstaande carnavalsseizoen. Dit viel niet mee maar we denken nu een basis te hebben van leuke activiteiten die, in welke vorm dan ook, doorgang kunnen vinden. Vanuit hier kunnen we altijd uitbreiden mochten de richtlijnen dat toelaten.

 

Datum Activiteit

Zondag 17 januari 2021: Carnavalsgids wordt bezorgd (ook een gids ontvangen? Word dan lid!)

Zaterdag 30 januari 2021:  Online carnavals-event

Zaterdag 13 februari 2021:  Geveltocht

Maandag 15 februari 2021:  Sjansbal-online

 

Zondag 17 januari 2021 – Carnavalsgids wordt bezorgd

Dit jaar brengen we gewoon de carnavalsgids uit. Het is een leuk aandenken aan de afgelopen carnaval en een manier om Stiphoutenaren, sponsors, adverteerders en leden te betrekken bij onze vereniging. Als je lid wordt van de Spurriezeiers ontvang je de gids thuis in de brievenbus. Anders kun je een exemplaar ophalen bij Jumbo Ralf Gijsbers.

Zaterdag 30 januari 2021 – Online carnavals-event

Deze avond is de hoofdactiviteit van het ‘voorprogramma’ van carnaval dit jaar. De avond zal een mix worden van verschillende onderdelen. Deze avond wordt door ons in vol ornaat gepresenteerd. De dansmariekes zullen optreden. Mogelijk gaan we langs de deuren als een soort Robert ten Brink: “All you need is carnaval’.

Zaterdag 13 februari 2021 – Geveltocht

In plaats van de traditionele optocht houden we dit jaar een geveltocht. Deelnemers kunnen zich opgeven en hun huis of straat versieren. De opzet is daarbij zoals de kunstroute, geen vaste route in verband met groepvorming, maar iedereen kan zelf losse adressen gaan bezoeken.

De mooiste versieringen zullen beloond worden met een prijs! Hierover zal snel meer informatie bekendgemaakt worden.

Maandag 15 februari 2021 – Sjansbal-online

De Sjansbalcommissie is druk bezig om weer een originele invulling te geven aan de maandagavond tijdens carnaval. Deze keer zal het Sjansbal volledig online plaatsvinden. De commissie kennende zullen zij ons ook dit jaar niet teleurstellen.