Spurriezeiers en Spurriezeierinnekes,

Op 30 januari a.s. zouden wij als Spurriezeiers de grote All u need is Carnaval show maken en online live streamen van 20.30 tot en met 22.00 uur.

Inmiddels zijn er aanvullende maatregelen van kracht, waaronder een avondklok en het terugbrengen van het aantal personen in 1 ruimte.

Deze maatregelen leiden ertoe dat we met pijn in mijn hart moeten mededelen dat we geen All u need Carnaval show kunnen streamen zoals wij die voor ogen hebben en hadden gezien alle aanpassingen. Wij vinden het bijzonder jammer dat we niet de boodschap kunnen overbrengen die we net in deze rare en moeilijke tijden wilden mee geven aan ons dorp. Want wij zijn ook echt van mening dat deze tijden wel een beetje warmte in de huiskamers kan gebruiken. We zullen u zaterdagavond toch online verrassen met een boodschap waarin ons motto waarbij zal komen. U zult alle Spurriezeiers voorbij zien komen en wie weet nog meer….

Indien u reeds een betaald kaartje heeft gekocht en een donatie heeft gedaan krijgt u deze natuurlijk terug indien u daar prijs op stelt. Indien u ons echter toch steunt en hier van af ziet vinden wij dit hartverwarmend en zullen dit zeker goed besteden voor ons Sjansbal op de maandagavond!

Het goede nieuws is dat we kunnen zeggen dat het Sjansbal in ieder geval doorgang zal vinden in wat voor vorm dan ook. Immers met Carnaval mag niemand alleen zijn!

Met carnavaleske groet,
CV de Spurriezeiers

Jorg van Stiphout
Voorzitter