• Spurriedas

  15.00
  Deze haute couture das geeft uw carnavalsoutfit een unieke touch en beschermd u bij een frisse winterbries.
 • Spurrievlag

  15.00
  Een echte eyecatcher die tijdens carnaval niet mag ontbreken in het Stippentse straatbeeld Afmetingen: 145x95cm
 • Nieuw in ons assortiment! CV de Spurriezeiers heeft de bekende en gewilde spurriebitter vernieuwd! Nu ECHT lekker bij koud en warm weer, in de mix of gewoon als neut of borrel. Onmisbaar voor iedere carnavalsvierder tijdens, voor én na, de carnaval. Leuk om te geven én te krijgen! Volgens 100% natuurlijk spurrierecept in samenwerking met The Red Distillery Helmond! Inhoud: exact 511 ml, met een alcoholpercentage van 22%. Let op: CV de Spurriezeiers draagt bij aan een verantwoord alcoholgebruik, daarom is onze Spurriebitter alleen verkrijgbaar voor personen ouder dan 18 jaar.
 • Wil je ook lid worden van de Spurriezeiers en ben je onder de 23 jaar? Koop dan hier jouw jeugdlidmaatschap! Jeugdleden ontvangen bij inschrijving een originele Spurriezeiersdas t.w.v. 15 euro en 50% korting op een Spurriezeiersvlag. Jaarlijks wordt de carnavalsgids aan huis bezorgd, ontvangen jeugdleden voorrang op de digitale kaartverkoop en natuurlijk een uitnodiging voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Ieder jeugdlid krijgt op aanvraag één gratis toegangskaart voor de 1e Zeivuravond. Het eerste jaar betaald u via deze site, de jaren daarna zullen automatisch worden afgeschreven.Houd er wel rekening mee dat op het moment dat u 23 wordt, uw lidmaatschap wordt omgezet in een volwassen lidmaatschap
 • Zit jij in groep 3 tot en met 8 en hou je ook zo van dansen, springen, zingen en heel veel feest? Meld je dan hier aan en vier carnaval 2024 gezellig met ons mee! Meld je kind aan vóór 25 september 2023. Let op: mocht je meerdere kinderen willen aanmelden dat zouden we het erg op prijs stellen wanneer je voor ieder kind een nieuwe bestelling plaatst waarbij de gegevens kunnen worden genoteerd. Na aanmelding en betaling ontvang je van ons ter zijner tijd een uitnodiging voor de kennismakings-ochtend (inclusief kleding passen) op zondagochtend 1 oktober 2023 a.s.
 • Wil je ook lid worden van de Spurriezeiers en ben je 23 jaar of ouder? Koop dan hier het lidmaatschap! Leden ontvangen bij inschrijving een originele Spurriezeiers das t.w.v. 15 euro. Jaarlijks wordt de carnavalsgids aan huis bezorgd, ontvangen leden voorrang op de digitale kaartverkoop en natuurlijk een uitnodiging voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Het eerste jaar betaald u via deze site, de inschrijving geldt als machtiging voor de jaren daarna. Deze zullen jaarlijks automatisch worden afgeschreven.
 • Wil je ook lid worden van de club111 van de Spurriezeiers? Koop dan hier uw lidmaatschap! Het eerste jaar betaald u via deze site, de jaren daarna zullen automatisch worden afgeschreven.
 • Speciaal ontwikkeld voor vlaggenmasten en de grotere vlaggenstokken. Maar ook prima bruikbaar als gevelversiering of dekbedovertrek!

Ga naar de bovenkant