• Spurriedas

  15.00
  Deze haute couture das geeft uw carnavalsoutfit een unieke touch en beschermd u bij een frisse winterbries.
 • Spurrievlag

  15.00
  Een echte eyecatcher die tijdens carnaval niet mag ontbreken in het Stippentse straatbeeld Afmetingen: 145x95cm
 • Wil je ook Actief lid worden van de Spurriebemmels? Koop dan hier jouw lidmaatschap! Jeugdleden ontvangen bij inschrijving een originele Spurriezeiersdas t.w.v. 15 euro en 50% korting op een Spurriezeiersvlag. Jaarlijks wordt de carnavalsgids aan huis bezorgd. Het eerste jaar betaald u via deze site, de jaren daarna zullen automatisch worden afgeschreven.Houd er wel rekening mee dat op het moment dat u 23 wordt, uw lidmaatschap wordt omgezet in een volwassen lidmaatschap.  
 • Wil je ook lid worden van de Spurriezeiers en ben je onder de 23 jaar? Koop dan hier jouw jeugdlidmaatschap! Jeugdleden ontvangen bij inschrijving een originele Spurriezeiersdas t.w.v. 15 euro en 50% korting op een Spurriezeiersvlag. Jaarlijks wordt de carnavalsgids aan huis bezorgd, ontvangen jeugdleden voorrang op de digitale kaartverkoop en natuurlijk een uitnodiging voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Ieder jeugdlid krijgt op aanvraag één gratis toegangskaart voor de 1e Zeivuravond. Het eerste jaar betaald u via deze site, de jaren daarna zullen automatisch worden afgeschreven.Houd er wel rekening mee dat op het moment dat u 23 wordt, uw lidmaatschap wordt omgezet in een volwassen lidmaatschap
 • Wil je ook lid worden van de Spurriezeiers en ben je 23 jaar of ouder? Koop dan hier het lidmaatschap! Leden ontvangen bij inschrijving een originele t.w.v. 15 euro. Jaarlijks wordt de carnavalsgids aan huis bezorgd, ontvangen leden voorrang op de digitale kaartverkoop en natuurlijk een uitnodiging voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Het eerste jaar betaald u via deze site, de inschrijving geldt als machtiging voor de jaren daarna. Deze zullen jaarlijks automatisch worden afgeschreven.
 • Bestel hier uw kaartjes voor Kaartjes Zeiveravond 1 van de Spurriezeiers!
 • Bestel hier uw kaartjes voor Kaartjes Zeiveravond 2 van de Spurriezeiers!
 • Wil je ook lid worden van de club111 van de Spurriezeiers? Koop dan hier uw lidmaatschap! Het eerste jaar betaald u via deze site, de jaren daarna zullen automatisch worden afgeschreven.
 • Wil je dit geweldige feest ook niet missen? Koop dat nu gelijk je kaartjes voordat je te laat bent, het kaartje is inclusief garderobe!
 • Speciaal ontwikkeld voor vlaggenmasten en de grotere vlaggenstokken. Maar ook prima bruikbaar als gevelversiering of dekbedovertrek!