Beste Spurriezeiers en Spurriezeierinnekes,

Wat een vreemde en moeilijke tijd is toch weer enigszins aangebroken. We dachten allemaal dat we de komende carnaval niet meer met het Covid-virus te maken zouden hebben, maar enkel met het carnavalsvirus. Helaas lijkt de praktijk op dit moment toch weer anders te zijn. De maatregelen zijn opgeschaald en we zitten weer in een lockdown. Dit is voor een ieder een grote tegenvaller op ieder vlak. Op persoonlijk vlak, zakelijk en verenigingsniveau.

Ook wij zijn als carnavalsvereniging aan het schakelen qua programma en evenementen. Makkelijk is dat niet. Maar wij als Spurriezeiers gaan kijken naar wat wel kan, in plaats van wat niet kan. We hebben een nieuwe Prins uit te roepen. Deze is enthousiast en begripvol voor de huidige situatie.

We gaan trachten om alsnog een mooie carnaval binnen de maatregelen en mogelijkheden te organiseren. Helaas hebben we met pijn in ons hart de kletsavonden, SpurrieBoeren-Gildeavond, club-111 avond en moeten laten vallen. Inmiddels is het streven om op 30 januari 2022 ons Prinsenbal c.q. de bekendmaking van onze Prins te organiseren, binnen de kaders van wat mag, en op 6 februari 2022 een receptie c.q. felicitatie moment te organiseren. Op 13 februari zullen onze Bemmels het jubileum vieren.

De carnaval laten we nu nog open met dien verstande dat er wel weer een Gevel Optocht zal plaatsvinden.

Zoals u ziet zitten we niet stil en proberen we een mooie carnaval binnen de mogelijkheden te organiseren. Groot woord van dank aan onze trouwe sponsoren, zonder hen is sowieso geen programma mogelijk.

Ik wens iedereen fijne feestdagen toe, een goed uiteinde, en hoop u allen in het carnavalsseizoen te ontmoeten. Blijf gezond!

Met carnavaleske groet,

Uw voorzitter Jorg van Stiphout
C.V. de Spurriezeiers