Aan alle bewoners van Spurrieland,

Carnaval gaat door! Ondanks alle geldende restricties maken we er een spectaculaire carnaval van!

Wij hebben onze eigen ‘routekaart’ gemaakt en voor elk mogelijk scenario een plan in de la liggen, naast de feestneus!

Het succes van de gevelversiering 2021 willen wij, CV de Spurriezeiers, graag voort zetten om de saamhorigheid te laten spreken tijdens deze wederom bijzondere carnavalsomstandigheden.

Wij zouden het fantastisch vinden als u, Stiphout, uw tuin/raam/gevel/straat/buurt zou omtoveren tot een carnavaleske en unieke omgeving

De ‘gevelversiering’ vindt plaats op zaterdag 26 februari 2022. We maken voor deze middag een kaart waarop te zien is welke adressen meedoen. U kunt dan op eigen gelegenheid op de verschillende plekken gaan kijken, er is geen vaste route. We zullen deze middag als Spurriezeiers veraangenamen met het uitdelen van een lekkere versnapering voor de bezoekers die op de been zijn! Uiteraard houden wij ons hierbij aan de op dat moment geldende Corona maatregelen.

Alle deelnemende adressen worden bezocht door Prins ??? d’n Zoveulste. Hij zal samen met een onafhankelijke jury al uw kunsten beoordelen.

Voor alle deelnemers geldt dat ze een verrassing aangeboden krijgen. Ook wordt er na beoordeling een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt door Prins ??? d’n Zoveulste.

Wilt u de uitdaging aangaan? Wilt u laten zien dat u de meest creatieve, unieke straat/ buurt of adres van Stiphout bent? Meld u dan snel aan en ga voor de 1e prijs! U kunt zich aanmelden door dit contactformulier in te vullen! KLIK HIER!

Of meld jezelf, straat, buurt en/of groep analoog aan bij de Optochtcommissie:

p/a: Lieshoutseweg 72 – 5708 CK Helmond; optocht@spurriezeiers.nl

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met: Henk Verdonschot: 06-10128375

Met feestelijke groet,

Optochtcommissie C.V. “De Spurriezeiers”